Basisboek Bedrijfseconomie - 9e druk 2011
Introductie
Even geduld a.u.b.
Loading Indicator

Welkom op de website bij Basisboek Bedrijfseconomie.

Optimale tentamenvoorbereiding!

Bij Basisboek Bedrijfseconomie is nu ook een tentamentrainer beschikbaar. De tentamentrainer geeft een samenvatting en een overzicht van de belangrijkste begrippen per hoofdstuk. Een uitstekend hulpmiddel om de aangeboden stof te vereenvoudigen en de hoofdlijnen te herkennen. Elke paragraaf benoemt de kern van de behandelde onderwerpen, een ideaal instrument bij het herhalen van de stof. Voor het volledige begrip van de materie is het hoofdboek onmisbaar. De beste studieroute is om eerst het hoofdboek door te nemen met de bijbehorende opgaven, vervolgens de stof herhalen en daarna trainen met de tentamentrainer.

De tentamentrainer bij Basisboek Bedrijfseconomie koop je hier.

Voor studenten

Voor docenten

  • tabellen en figuren uit het boek

  • collegesheets

  • uitwerkingen (bijgewerkt: 18-12-2013)

Webcolleges Opgavenboek

Op www.basisboekbeuitwerkingen.noordhoff.nl vind je webcolleges bij een groot aantal opgaven uit het Opgavenboek. In elk webcollege legt de ervaren docent Olaf Leppink uit hoe je stap voor stap de opgaven kunt uitwerken. Je krijgt toegang tot de webcolleges via de voucher bij het uitwerkingenboek van Basisboek bedrijfseconomie.

Toegang met de Campuz Card

Met de Campuz Card bij het boek krijg je exclusief toegang tot online studiesupport. Maak een account aan en voer de toegangscode in.

Haal je tentamen met de online toetsen

Met de toetsen op deze website bereid je je voor op je tentamen. Na het maken van een toets krijg je een score en een persoonlijk studieadvies.
Gebruikers van de vorige druk van dit boek kunnen terecht op de bijbehorende website.
© 2013 Noordhoff Uitgevers | 6.3.5 | Voorwaarden | Privacy-statement | m